Antena Meniu Search
x

Ameninţare cu bombă în centrul Sibiului. Poliţia a încercuit zona şi sunt aşteptaţi pirotehniştii şi specialiştii SRI

O ameninţare cu bombă a fost primită, luni după-amiază, la 112, zona indicată fiind una din centrul municipiului Sibiu. Acolo au fost trimise mai multe echipaje de Poliţie şi s-a solicitat prezenţa unui câine specializat în detectarea explozibililor şi a specialiştilor SRI, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 16:53

Ameninţare cu bombă în centrul Sibiului. Poliţia a încercuit zona şi sunt aşteptaţi pirotehniştii şi specialiştii SRI

"În urma unui apel 112 prin care un cetăţean afirma că pe str. 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgenţă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei", anunţă Poliţia Judeţeană Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezenţa unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât şi a specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic. Strada 9 mai este situată în centrul municipiului Sibiu, la câteva sute de metri de Primărie, Biserica Evanghelică şi Piaţa Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » Ameninţare cu bombă în centrul Sibiului. Poliţia a încercuit zona şi sunt aşteptaţi pirotehniştii şi specialiştii SRI