Antena Meniu Search
x

Ancheta în cazul accidentului din Andronache, în urma căruia două fete au decedat, ar putea fi refăcută. Instanţa a retrimis rechizitoriul la Parchet

Lovitură de teatru în cazul accidentului din cartierul Andronache, din februarie, accident care s-a soldat cu două victime.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 18:06

Ancheta în cazul accidentului din Andronache, în urma căruia două fete au decedat, ar putea fi refăcută. Instanţa a retrimis rechizitoriul la Parchet

Judecătorii au decis că ancheta trebuie refăcută şi au retrimis înapoi la Parchet rechizitoriul în acest caz. Judecătoria Sectorului 2 a constatat o nereguralitate în cazul rechizitoriului şi a cerut Parchetului să înlăture problemele în 5 zile şi să precizeze dacă menţine trimiterea în judecată.

În această situaţie, ancheta ar putea fi refăcută pentru că nu a fost prezentat familiilor raportul medico-legal şi nu s-a respectat dreptul la apărare a familiei uneia dintre victime.

Filmul accidentului din Andronache

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe 27 februarie. Femeia a intrat fără să frâneze într-un grup de nouă copii şi tineri care erau pe trotuar şi, din nefericire, două fete, de 7 şi 21 de ani, nu au mai avut nicio şansă. Echipa Observator a obţinut imagini care surprind momentul impactului devastator şi momentele de haos de după accident.

Şoferiţa le-a declarat poliţiştilor că nu conduce foarte des şi nu era obişnuită cu maşina. Plecase cu soţul de la soacra ei, care stă pe strada unde a produs accidentul şi s-ar fi urcat la volan pentru că soţul ei consumase alcool. Cunoştea foarte bine zona. Cu toate astea, spune ea, în intersecţie, ar fi încurcat pedala de frânare cu acceleraţia.

Administrația Străzilor București a montat, pe 5 martie, șapte limitatoare de viteză pe strada Mențiunii din cartierul Andronache, a anunțat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ancheta în cazul accidentului din Andronache, în urma căruia două fete au decedat, ar putea fi refăcută. Instanţa a retrimis rechizitoriul la Parchet