Antena Meniu Search
x

Video Anchetă în Târgu Mureş, după ce un bărbat şi-a pus pistolul şi cartuşele pe plafonul maşinii şi le-a uitat acolo

Incident şocant pe o stradă din Târgu Mureş! În timp ce se plimba, un trecător a descoperit abandonate, o armă și mai multe cartușe. Speriat, a sunat la 112. Zona a fost imediat împânzită de poliţişti, iar la scurt timp agenţii l-au găsit şi pe proprietar, un bărbat de 74 de ani. În apărarea sa, acesta le-a povestit poliţiştilor că a pus arma pe plafonul maşinii și a uitat de ea. 

de Redactia Observator

la 02.06.2024 , 11:24

Potrivit IPJ Mureș, sâmbătă, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din Târgu Mureș au fost identificate o armă, două încărcătoare, mai multe cartușe și o borsetă.

A pus arma pe plafonul maşinii şi a uitat-o acolo

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș, ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș și ai Serviciului Criminalistic, pentru efectuarea activităților specifice, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt. Anchetatorii au stabilit că arma tip pistol face parte din categoria armelor neletale supuse autorizării, cu destinația autoapărare cu proiectil de cauciuc, deținută legal de un bărbat, de 74 de ani. De asemenea, s-a constatat faptul că toate cartușele aparțin armei în cauză.

Vezi și

Bărbatul le-a spus polițiștilor că s-a deplasat cu arma către mașină, a așezat-o pe plafonul autoturismului și a uitat de ea. Pentru neglijenţa sa, acum s-a ales acum cu o amendă de 5.000 de lei şi anularea permisului de port armă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » Anchetă în Târgu Mureş, după ce un bărbat şi-a pus pistolul şi cartuşele pe plafonul maşinii şi le-a uitat acolo