Antena Meniu Search
x

Anchetă într-o şcoală din Argeş. Un elev ar fi fost agresat de un profesor, pentru că ar fi deranjat ora

Caz şocant într-o şcoală din Sălătrucu, judeţul Argeş. A fost deschisă o anchetă, după ce un cadru didactic ar fi agresat un elev pentru că deranja ora. 

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 15:43

- Shutterstock

Poliția Argeș transmite, joi, că incidentul a avut loc marți, în jurul orei 18:00. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin apel la 112 de către un bărbat din localitatea Sălătrucu, cu privire la faptul că fiul său a fost agresat la școala din localitate, de către un cadru didactic, pe motiv că deranja ora.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, care au efectuat verificări. În urma agresiunii, elevul nu prezenta leziuni și, în prezența polițiștilor, aparținătorii nu au solicitat acordarea de îngrijiri medicale”, transmite Poliția Argeș, potrivit Mediafax.

Cercetările vor fi preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Anchetă într-o şcoală din Argeş. Un elev ar fi fost agresat de un profesor, pentru că ar fi deranjat ora