Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Doi români au rămas fără seiful cu 100.000 de lei în timp ce erau la nuntă în Italia. Oferă recompensă pentru găsirea hoţilor

Jaf de film la Petroşani: hoţii au furat un seif plin cu bani ascuns în baia unei case. Proprietarii erau plecaţi la o nuntă în Italia şi cel mai probabil infractorii au acţionat la pont. Oamenii oferă recompensă 10 mii de lei, 10 la sută din valoarea pagubei, celui care are informaţii despre tâlhari. 

de Diana Speretoiu

la 16.08.2024 , 20:03

Cei doi tâlhari au dat lovitura la pont. Stiau probabil ca propritarii casei sunt plecati din ţară. Camerele de supraveghere de la etajul unu al cladirii au surprins doi indivizi in jurul orei 1 şi jumătate. Amândoi aveau fețele acoperite, glugă și șapcă, iar unul dintre ei avea în mână un levier. 

Au rămas fără seiful cu 100.000 de lei în timp ce erau la nuntă în Italia

Au forţat uşa de la balconul care se afla la parter şi s-au dus direct la seiful ascuns intr un dulap din baie. În caseta de valori se aflau peste 100.000 de lei. Proprietarii spun că din casă nu le au fost furate alte bunuri: 

Vezi și

"Ne-au sunat vecinii care ne-au anunţat că ne-au spart casa. Niciodată nu m-am gândit ca poate cineva să spargă casa. Seiful respectiv era digital şi făcea un piuit când formam codul de deschidere. Poate că au auzit că este ceva în baie", a declarat proprietarul. 

Pe acelaşi subiect

Păgubiţii au avut noroc cu camerele instalate de vecini. "Nu ştiau că sunt camere. Nu au văzut din cauza perdelei pe care a pus-o de a o proteja de soare. Ale mele de la parter, de acolo, probabil s-au informat, sau ştiau că nu funcţionează, doar te intimidare, erau fake-uri", mai spune proprietarul.

După spargere, aceleaşi camere au surprins fuga indivizilor. Alearga spre autoturism, urcă în maşină, apoi demarează în trombă. La o săptămână de la jaf politştii încă îi cauta pe infractori.

"Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat", a declarat Carla Strujan, IPJ HUNEDOARA. 

Pentru ca ancheta bate pasul pe loc, propietarii inceraca sa dea singuri de urma hotilor. Au anuntat că oferă o recompensă de 10.000 de lei oricui poate oferi detalii despre cei care le au spart casa.  

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Doi români au rămas fără seiful cu 100.000 de lei în timp ce erau la nuntă în Italia. Oferă recompensă pentru găsirea hoţilor