Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Manevra riscantă pentru care 5 oameni au plătit cu viaţa, în accidentul cumplit de la Frumuşani. "Au sărit motorul, roţile, tot"

Viteza ameţitoare şi o manevră greşită au distrus o familie într-o secundă. Două copile de 6 şi 11 ani şi părinţii lor au murit într-un accident teribil petrecut aseară în apropiere de localitatea Frumuşani, din Călăraşi. Tatăl fetelor conducea cu 220 de kilometri pe oră şi a intrat în plin într-un autoturism care nu s-a asigurat înainte să vireze spre o parcare. Şoferul vinovat a murit în această dimineaţă la spital. Imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 19:30

Vezi și

"Ce face disperarea din oameni. Doamneeee!!! Ia uite, măi. Cu copii în maşină". Într-o fracţiune de secundă, o familie întreagă a pierit pe DN4, la limita judeţelor Călăraşi şi Ilfov. Vali şi Diana, de 44 şi 27 de ani, veneau dinspre Frumuşani spre Bucureşti. Goneau cu o viteză ameţitoare, după cum se vede pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere.

Filmul accidentului din Frumuşani, în care o familie cu doi copii şi-a găsit sfârşitul

Pe acelaşi drum, din sens opus, un şofer care conducea o maşină cu volan pe dreapta pare că vrea să intre într-o parcare. Nu se asigură corespunzător, intră pe contrasens şi este izbit de autoturismul în care se aflau cele două fete şi părinţii lor. O manevră pentru care întrega familie a plătit cu viaţa. În urma impactului a rămas doar un morman de fiare. "Ăsta cu volan pe dreapta venea dinspre Bucureşti, celălalt venea dinspre Frumuşani. Îţi dai seama au sărit motorul, roţile, tot", spune un martor. 

Rămăşiţele celor două maşini s-au împrăştiat pe zeci de metri pe câmpul de lângă Frumuşani. Bordurile autotorismelor au rămas însă intacte şi anchetatorii au putut vedea cât de tare goneau cei doi şoferi. Acul vitezometrului maşinii lui Vali s-a oprit la aproape 220 de kilometri pe oră. Şi şoferul de care s-a lovit violent depăşise limita legală - ar fi condus cu 60 de mile pe oră, adică aproape 100 de kilometri la oră. Totuşi, doar o expertiză va stabili vitezele cu care cele două maşini circulau în momentul impactului.

Vali, Diana şi cele două fiice ale lor au murit pe loc. "La caz au fost identificate cinci victime, dintre care două erau încarcerate", a declarat Daniel Vasile, ISU Bucureşti - Ilfov. Bărbatul de 56 de ani a fost singurul care a supravieţuit impactului. A fost transportant inconştient la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din Capitală. În această dimineaţă s-a stins şi el din viaţă. 

"Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier", a precizat Cătălin Bădiță, IPJ Ilfov. În urma accidentului, traficul a fost blocat ore întregi.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Manevra riscantă pentru care 5 oameni au plătit cu viaţa, în accidentul cumplit de la Frumuşani. "Au sărit motorul, roţile, tot"