Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Şofer, erou după ce a salvat toţi cei 30 de copii dintr-un autobuz cuprins rapid de flăcări

Eroul zilei este un şofer de 52 ani din Caraş-Severin. A salvat 30 de elevi dintr-un autobuz în flăcări. Îi ducea la liceu când vehiculul vechi de 16 ani a luat foc. Fără să îşi piardă calmul, i-a scos pe toţi exact la timp. În urma lor, incendiul a luat amploare şi a distrus complet autobuzul. 

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 19:31

Vezi și

Autobuzul a luat foc cu câteva minute înainte să ajungă la şcoala din Moldova Nouă. Elevii i-au strigat şoferului că începe să iasă fum din spatele vehiculului, unde era motorul. În scurt timp, au izbucnit flăcările. Rafalele de 85 de kilometri pe oră au întins focul în tot autobuzul.

Şoferul a sărit de la volan şi a salvat toţi copiii

Şoferul a sărit de la volan şi a salvat toţi copiii, apoi a sunat la 112 să ceară ajutoare.

Iulia Rusan, purtător de cuvânt ISU CS: Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat în siguranţă aproximativ 30 de elevi. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la compartimentul motor al autovehiculului. 

Ancheta poliţiştilor va stabili cine este de vină pentru că autobuzul a luat foc în mers în timp ce ducea elevii la şcoală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Şofer, erou după ce a salvat toţi cei 30 de copii dintr-un autobuz cuprins rapid de flăcări