Antena Meniu Search
x

Video Aniversare specială pentru un băiețel de 7 ani din Brăila. Răzvan a fost vizitat de cei pe care vrea să-i urmeze când va crește: "Echipa Jandarmeriei a venit"

Un băiețel a avut parte de surpriza vieţii lui chiar în ziua în care a împlinit 7 ani. A avut ocazia să fie Jandarm pentru o zi şi asta cu ajutorul "colegilor" săi de la Jandarmeria Brăila, care i-au făcut o vizită acasă şi l-au luat direct în misiune. La final, băieţelul le-a transmis tuturor, prin staţie, un mesaj de mulţumire.

de Redactia Observator

la 15.01.2024, 08:44

Vezi și

Mama lui Răzvan a vrut să ăi pregătească o surpriză pe care să nu o uite prea curând. Jandarmii nu au stat pe gânduri şi au acceptat provocarea aşa că, de ziua celui mic au pornit spre destinaţie, însă Răzvan nu bănuia ce îl aşteaptă.

Jandarm: Răzvan, echipa Jandarmeriei a venit la tine.

Cu un amalgam de emoţii, Răzvan a păşit încrezător pentru a îşi îndeplini visul, acela de a vedea un echipaj de jandarmerie în realitate, nu doar pe un ecran.

A avut parte de surpriza vieţii lui chiar în ziua în care a împlinit 7 ani

Pe acelaşi subiect

Jandarm: La mulţi ani, Răzvan! Să fii sănătos, să ajungi jandarm aşa cum îţi doreşti.

Băiatul a avut ocazia să demonstreze că-și merită pe deplin locul în echipă, atunci când va crește. La final, le-a transmis jandarmilor brăileni un mesaj de mulțumire pentru surpriza făcută.

Răzvan: Eu sunt Răzvan. Vă doresc misiuni uşoare.

Echipa Jandarmeriei Brăila a fost la fel de emoţionată de această misiune, ieşită din comun, însă a avut şansa, pentru prima dată, să fie invitată la o aniversare şi să se bucure alături de Răzvan, care şi-a văzut visul împlinit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Aniversare specială pentru un băiețel de 7 ani din Brăila. Răzvan a fost vizitat de cei pe care vrea să-i urmeze când va crește: "Echipa Jandarmeriei a venit"