Antena Meniu Search
x

ANPC, cu ochii pe comercianţii din zonele turistice, în minivacanţa de 1 mai şi Paşte. Comisarii au înfiinţat o nouă structură de control

Mai sunt două săptămâni până la minivacanța de 1 mai și Paște, iar comisarii ANPC au înființat o nouă structură, care trebuie să monitorizeze activitățile comerciale din zonele turistice ale României. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 16.04.2024, 09:13

Vezi și

Acest comandament va funcţiona în perioada 15 - 30 aprilie şi se va ocupa de monitorizarea activităţilor comerciale desfăşurate de agenţii economici în toate zonele turistice mai aglomerate în vacanţa de Paşte şi 1 Mai

ANPC va desfăşura şi activităţi de informare a agenţilor economici asupra condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească şi, evident, va face controale şi se va ocupa de preluarea şi cercetarea eventualelor reclamaţii făcute de turişti în această perioadă. 

Horia Constantinescu a demisionat din funcţia de preşedinte al ANPC

Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a demisionat, luni, din funcţie, pentru a candida la Primăria Constanţa din partea PSD. Decizia vine în contextul înscrierii în cursa pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa.

”Astăzi am încheiat un episod important pentru întreaga mea carieră la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Cu sprijinul unei echipe politice puternice m-am înscris în cursa pentru Primăria Constanţa. În funcţia de preşedinte am dovedit cu prisosinţă că se pot face lucruri bune pentru cetăţeni la nivel national. Este momentul să arăt că şi pentru oraşul nostru se poate face exact ceea ce trebuie”, a transmis Horia Constantinesu.

Demisia intră în vigoare începând cu data de 24 aprilie 2024. Horia Constantinescu a început actualul mandat în funcţia de preşedinte al ANPC în ianuarie 2022. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » ANPC, cu ochii pe comercianţii din zonele turistice, în minivacanţa de 1 mai şi Paşte. Comisarii au înfiinţat o nouă structură de control