Antena Meniu Search
x

Apelul dureros al tatălui Alexandrei, fata care i-a supravieţuit miraculos ucigaşei Magdalena Şerban: "Îmi luam copilul în sacoşă de acolo" (Video)

Tatăl Alexandrei a făcut un apel crunt de dureros. Bărbatul este ferm convins că un înger păzitor a împins-o pe fiica sa înapoi pe peron.

Apelul crunt de dureros al tatălui Alexandrei, fata care i-a supravieţuit miraculos ucigaşei Magdalena Şerban: "Îmi luam copilul în sacoşă de acolo" (Video)

Tatăl Alexandrei a făcut un apel crunt de dureros, în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena3. Bărbatul este ferm convins că un înger păzitor a împins-o pe fiica sa înapoi pe peron, nici acum neînţelegând cum a putut să scape cu viaţă din mâinile Magdalenei Şerban.

Tatăl Alexandrei spune că a reuşit să vorbească puţin cu ea, însă fata este foarte zdruncinată, încă având dificultăţi să accepte că i s-a întamplat aşa ceva.

"E puţin mai bine, am reuşit să vorbim astăzi, am pus şi nişte rânduri pe hârtie şi am încercat să o fac să-şi aducă aminte filmul evenimentului. Nu reuşisem până acum dar azi am reuşit. A avut ceva probleme, are coşmaruri. O să am nevoie de o asistenţă de specialitate, un psiholog. Era transpirata toata, se schimbase la fata. "Nu imi vine sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva. Nu-mi vine sa cred", tot spunea, povesteşte tatăl fetei. Mi-a fost frica, am luat-o de mana şi i-am zis "Linişteşte-te. Cred ca te-ai nascut a doua oara sau ingerul tau pazitor a fost acolo. Parca te-a impins cineva inapoi de acolo", i-a spus bărbatul. 

Pe acelaşi subiect

"A avut puterea de a-i tine piept unei criminale, bolnava, nebolnava. Faceti ceva cu asemenea specimene, nu se poate, e inadmisibil! Faceti domne, ceva. Asezati hartiile pe masa si hadeti sa lucram la chestiile astea. Nu se poate. Acuma ce faceam, imi luam copilul in sacosa de acolo. Imi luam copilul in sacosa, ca asta era. Exact cum au patit oamenii astia dincolo la Dristor. Am intrat in statia aia la Costin Georgian, ziceai ca intri intr-un buncar. Un gardian la aparatele unde bagi cartela, perdelele trase la casierie, abia le-am gasit pe femeile alea. M-au ajutat saracele, au venit repede, domne haide sa sunam, sa nu stiu ce. Coboara pe peron, pustiu pe acolo, erau cativa cetateni care nu stiau nimic", povesteşte supărat tatăl Alexandrei.

Urmăriţi mai jos interviul acordat în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Apelul dureros al tatălui Alexandrei, fata care i-a supravieţuit miraculos ucigaşei Magdalena Şerban: "Îmi luam copilul în sacoşă de acolo" (Video)