Antena Meniu Search
x

Video Aproape de o tragedie pe Valea Prahovei. O bucată de tablă s-a desprins dintr-un camion şi a lovit o maşină ce venea din sens opus

O adevărată tragedie se putea produce pe Valea Prahovei, în cursul zilei de miercuri, după ce o bucată de tablă s-a desprins dintr-un camion şi a lovit o maşină ce venea din sens opus.

de Redactia Observator

la 16.02.2023, 14:23

Vezi și
  • Incidentul s-a produs în zona Sinaia.

Incidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN1, în zona Sinaia, iar imaginile ne-au parvenit via Fii Observator. De altfel, şoferul implicat în accident reclamă că acesta a fost unul serios, fiindu-i afectate "destul de rău" aripa şi bara spate.

Şoferul susţine că bucata de tablă avea în jur de 50 de centimetri lungime şi 50 de centimetri lăţime şi că membrii familiei au tras o sperietură zdravănă.

Mai mult, şoferul camionului nu a fost găsit până acum, iar şoferul a cărui maşină a fost lovită se teme că există şanse minime ca acesta să mai fie găsit în condiţiile în care nu s-ar distinge numărul camionului nici pe camera de bord şi nici pe camerele de supraveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Aproape de o tragedie pe Valea Prahovei. O bucată de tablă s-a desprins dintr-un camion şi a lovit o maşină ce venea din sens opus