Antena Meniu Search
x

Video Aproape de tragedie: bărbatul lovit în cap de o bucată de tencuială desprinsă din blocul Patria a scăpat cu viață ca prin minune

Incident grav în centrul Capitalei: un cetăţean francez, contabil de la ambasada Franței, a fost lovit în cap de o bucată de tencuială desprinsă din blocul Patria. Bărbatul a ajuns la Spitalul Floreasca, dar a fost externat pentru că trebuia să plece într-o delegaţie la Vilnius. Cazul ne arată încă o dată la ce pericole suntem expuşi, chiar şi fără un cutremur, în Bucureşti. Sunt două mii de clădiri cu bulină roşie.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 20.04.2023, 19:10

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul prânzului, la blocul Patria de pe Bulevardul Magheru. Bărbatul, contabil la ambasada Franței, era la doar câțiva pași de locul de muncă. 

Cosmina Balint, reporter Observator: Bărbatul mergea pe trotuar pe Bulevardul Magheru în timp ce tencuiala din tavan s-a desprins și l-a zgâriat pe față.

Bărbatul a scăpat cu răni ușoare după ce a fost lovit de o bucată de tencuială

Un martor a sunat la 112. La fața locului au venit atât polițiștii, cât și un echipaj al ambulanței, care a verificat starea bărbatului și l-a dus, mai apoi, la Spitalul Floreasca. O minune a făcut ca bărbatul să scape doar cu câteva zgârieturi. Cazul aduce din nou în ateţie pericolele din Capitală. Zilnic, sute de oameni trec prin aceeași zonă, prin fața blocului Patria.

Clădirea Patria este doar unul din blocurile care stau să cadă chiar fără cutremur. În București, două mii de imobile au bulină roşie, iar peste 400 sunt încadrate în gradul 1 de risc seismic. Șirul reabilitărilor este, însă, mult mai scurt. În ultimii trei ani, doar trei imobile au intrat în reabilitare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Aproape de tragedie: bărbatul lovit în cap de o bucată de tencuială desprinsă din blocul Patria a scăpat cu viață ca prin minune