Antena Meniu Search
x

Video "Are puls? Da, respiră!" A murit în drum spre muncă, lovit de două TIR-uri. Imagini dramatice filmate la locul tragediei din fața Spitalului de Boli Infecţioase Timișoara

Sfârşit îngrozitor pentru un angajat al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Bărbatul a murit chiar când se pregătea să intre cu autoturismul în curtea spitalului la care lucra. Mașina lui a fost lovită, pe rând, de o maşină şi două TIR-uri. Şapte medici ai Spitalului de Boli Infecţioase, aflat în apropiere, i-au venit în ajutor. Vă avertizez că urmează imagini cu puternic impact emoţional. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.10.2023, 14:09

Vezi și

Vai, Doamne, Doamne!

E bărbat?

Ah!

L-a aruncat în faţa unui camion şi din camionul ăla...

Pe acelaşi subiect

Nu se simte bine, mă!

Sunt imagini filmate imediat după accident. Martorii au deschis uşa maşinii condusă de angajatul Institutului de Boli Cardiovasculare, la scurt timp după impactul devastator.

Da, nu se simte bine!

Doamne, fereşte!

Măi, frate! Dar ce şoc!

Şi tot ei au scos bateria autoturismului pentru ca acesta să nu ia foc şi au sunat la 112. 

Văd că are o carte de identitate aici!

Uite aici, bateria!

Șapte medici i-au sărit în ajutor

Şapte medici de la Spitalul de Boli Infecţioase, aflat în apropiere, au sărit imediat în ajutorul bărbatului care abia mai respira.

Vai de capul meu, frate!

Are puls?

Da, respiră!

Traumatism cranio-cerebral şi facial! 

Ne auziţi?

Nu avem voie să-l scoatem!

A murit în drum spre muncă, lovit de două TIR-uri 

În momentul în care s-a produs accidentul, victima se pregătea să intre cu maşina în curtea spitalului unde lucra de mai bine de 7 ani.

A fost lovit din spate de un autoturism condus de o femeie. 

Proiectat într-un TIR care venea pe contrasens, omul nu a mai avut nicio şansă când a fost lovit şi de al doilea TIR care mergea în aceeaşi direcţie. Imaginile filmate de o cameră de supraveghere sunt pur şi simplu şocante. 

Vine SMURD-ul acum!

E inconştient!

Şoferii dau vina pentru accident pe semafoarele din zonă

Preluat de SMURD, şoferul s-a stins în scurt timp la spitalul judeţean. Bărbatul nu purta centura de siguranță, astfel că, din cauza impactului, rănile sale au fost exrem de grave și nu a mai avut nicio șansă. A murit la câteva minute după ce a ajuns în UPU.

Şoferii spun că de vină pentru accident ar fi semafoarele din zonă. 

Vatman: Semaforul are o temporizare foarte scurtă şi se pot întâmpla oricând accidente grave.

Șoferița care a provocat accidentul a scăpat fără nicio zgâritură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Are puls? Da, respiră!" A murit în drum spre muncă, lovit de două TIR-uri. Imagini dramatice filmate la locul tragediei din fața Spitalului de Boli Infecţioase Timișoara