Antena Meniu Search
x

Video Șofer mort după un impact dezastruos cu două TIR-uri, pe un bulevard din Timișoara. O cameră de supraveghere a filmat accidentul înfiorător

Un șofer în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața, în această dimineață, în urma unui cumplit accident rutier. Conform polițiștilor, mașina pe care acesta o conducea a fost lovită din spate de un alt autoturism și a zburat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR. Din acesta a ricoșat înapoi pe banda pe care se deplasa, izbindu-se de un alt camion.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.10.2023, 11:05

Vezi și

Grav accident de circulație, în această dimineață, în zona Calea Lugojului din Timișoara. Două mașini s-au izbit, iar în urma impactului, unul dintre autoturisme a fost aruncat în două TIR-uri.

O cameră de supraveghere a filmat momentul accidentului. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Aruncat în două TIR-uri

Pe acelaşi subiect

Din primele date, șoferul unui VW roșu, angajat al Institutului de Boli Cardiovasculare, a oprit pentru a vira la stânga, în curtea unității sanitare, moment în care o șoferița unui SUV l-a lovit din spate, aruncându-l pe contrasens, într-un TIR. În urma impactului cu autotrenul, mașina bărbatului a fost proiectată într-un al doilea camion.

Șoferul, în vârstă de 60 de ani, grav rănit, a rămas încarcerat în autoturismul zdrobit. Bărbatul a fost transportat la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva, fiind declarat decesul.

"O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam din Timișoara dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în fața sa și era angajat pentru a efectua viraj la stânga. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde. În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani", au transmis într-un comunicat reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Șofer mort după un impact dezastruos cu două TIR-uri, pe un bulevard din Timișoara. O cameră de supraveghere a filmat accidentul înfiorător