Antena Meniu Search
x

Reacţia Arhiepiscopului Tomisului, după ce a fost achitat definitiv în dosarul de corupţie

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a fost achitat definitiv în dosarul în care era acuzat de corupţie. Potrivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în perioada 2010-2016, în calitate de arhiepiscop, ar fi dus acte false la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.

de Redactia Observator

la 14.02.2020, 21:50

Vezi și
  • Arhiepiscopul Tomisului a fost achitat definitiv în dosarul de corupţie
  • Arhiepiscopul a transmis un mesaj pe Facebook

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a fost achitat definitiv în dosarul în care era acuzat de corupţie. Potrivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în perioada 2010-2016, în calitate de arhiepiscop, ar fi dus acte false la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, pentru a primi fonduri europene în valoare de peste 1,4 milioane de lei. 

După doi ani de la începerea procesului, judecătorii Instanţei Supreme l-au găsit nevinovat pe Teodosie Petrescu şi i-au ridicat sechestrul pe conturi. La aflarea sentinţei, Arhiepiscopul Tomisului a postat un mesaj pe Facebook. 

"Lucrurile lui Dumnezeu nu sunt cuprinse de întuneric. Unii poate au gândit că am făcut ceva, că nu degeaba sunt chemat. Vreau să nu vă smintiţi. De multe ori iese fum şi fără foc. Nu mai este proverbul acesta adevărat decât în cele materiale", a fost mesajul transmis de Arhiepiscopul Tomisului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Reacţia Arhiepiscopului Tomisului, după ce a fost achitat definitiv în dosarul de corupţie