Antena Meniu Search
x

Sezonul distractiei bate la usă. Ce artişti de top vor concerta la festivalul Awake

Sezonul distractiei bate la usa, iar pe timpul verii, la noi in tara este un maraton continuu de dans pana in zorii zilei. Moonlight Breakfast, Dirtyphonics live si The Mono Jacks sunt doar cativa dintre artistii confirmati pe scena festivalului Awake.

de Redactia Observator

la 26.03.2019, 10:07

Vezi și

Sezonul distractiei bate la usa, iar pe timpul verii, la noi in tara este un maraton continuu de dans pana in zorii zilei. Moonlight Breakfast, Dirtyphonics live si The Mono Jacks sunt doar cativa dintre artistii confirmati pe scena festivalului Awake, ce va avea loc intre 15 si 18 iulie la Gornesti, in Mures.

Baietii de la trupa The Mono Jacks canta rock alternativ si au semnat multe piese apreciate printre iubitorii acestui gen muzical, cum ar fi "1000 de DA", "Tablou", Infinit" sau "Acum incepe totul".

O alta supriza pentru impatimitii rockului va fi trupa Moonlight Breakfast. Cea de-a treia editie a festivalului Awake mai aduce pe domeniul Teleki din Mures formatii rock ca Blahalouisiana sau Mork. Pe aceeasi scena vor urca si DJ renumiti, care vor avea grija ca distractia sa fie in toi pana la rasaritul soarelui. Inca neconfirmat, dar asteptat de mii de fani este JP Cooper.

Biletele pentru festivalul Awake 2019 sunt deja disponibile online si pot fi achizitionate de la preturi pornind de la 139 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Sezonul distractiei bate la usă. Ce artişti de top vor concerta la festivalul Awake