Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Aş fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău". Georgiana a murit la 28 de ani în accidentul aviatic din Giurgiu. Primise cadou lecţia de zbor chiar de la iubitul său

Doar 28 de ani. Atât a trăit Georgiana. Avea o viaţă înainte şi o mulţime de vise. Zborul i-a fost frânt pentru totdeauna în înfiorătorul accident aviatic din Giurgiu.

de Monica Palade

la 29.08.2022, 13:28

Primise lecţia de zbor, alături de pilotul Valentin Anghel, de la iubitul său. Nimeni nu bănuia nicio clipă că atunci când s-a urcat în avionul uşor avea să fie pentru ultima dată.

Un ultim zbor pentru Georgiana

La scurt timp după decolare, pilotul de 54 de ani, cu experienţă, a pierdut controlul aparatului de zbor şi s-a prăbuşit într-o pădure din apropierea aerodromului de la Letca Nouă. La scurt timp după impact, avionul a luat foc, iar pentru cei doi a fost ultima cursă.

Vestea morţii celor doi a căzut ca un trăsnet. Rămas singur şi neconsolat, iubitul tinerei, Florin, a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook. "I leave the lights on! Iti multumesc pentru Beth Hart iti multumesc pentru infinitele momente de bucurie, iti multumesc pentru ca ai avut rabdare cu mine si nu am inteles niciodata de ce ai facut-o cu atata grija de mine, asta ai facut! Ai avut grija de mine…Stii ca nu am mai postat de mult si nici o voi mai face pentru ca ma cunosti prea bine…Te iubesc si sper macar tie sa iti fie bine Stii ca as fi ales fara sa clipesc sa fiu in locul tau la zborul ala si as fi zambit inainte de impact impacat ca sunt eu si ca nu mai urmezi tu …".

Pe acelaşi subiect

"Drum lin către îngeri, Georgianei"

Au urmat şi alte mesaje de condoleanţe: "Erați prea frumosi si prea fericiți împreună! Drum bun Georgiana! Imi place sa cred ca undeva, cândva in acest univers ne vom revedea! Iti multumesc pentru tot! Nu te vom uita niciodata, ai ramas acolo in inimile noastre! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, sufelt frumos si blând!", a scris o prietenă. “Drum lin către ingeri, Georgianei, iar ție Florin multă putere să accepți ceea ce pare arat de greu de acceptat! Am trecut prin asta, durerea este imensa, dar cu Dumnezeu în suflet vei reuși sa înțelegi ca Georgiana va fi întotdeauna cu tine”, “Dumnezeu să o odihnească!Condoleanțe și multă putere părinților și rudelor!Florin,îți ințeleg durerea și sunt cu sufletul alături de tine!”, “Doamne, ce tragedie! Nu te poti pune cu soarta, imi pare tare rau pentru pierderea ta, condoleante familiilor, sa va dea Dumnezeu putere, si, in timp alinare, sa treceti prin aceasta suferinta! Condoleante!”, “Condoleante Florin!!!!Cuvintele sunt de prisos și intr-adevăr greu de exprimat in astfel de momente!Starea de șoc și-a făcut prezenta și la mine și la toți cunoscuții cu siguranța!Dumnezeu sa ierte acest înger și tie putere multă sa treci peste acest mare necaz”, “Sincere condoleante! Șocantă veste, de necrezut... putere sa treci peste ... condoleante tie si familiei... enorm de greu... drum lin catre îngeri...”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Aş fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău". Georgiana a murit la 28 de ani în accidentul aviatic din Giurgiu. Primise cadou lecţia de zbor chiar de la iubitul său