Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Asasinatul lui Ioan Crișan. "Frizerul" susține că a construit doar declanșatorul bombei și că nu știa la ce va fi folosit

Asasinatul lui Ioan Crișan. Fiica omului de afaceri ucis în propria maşină a fost reţinută noaptea trecută, după mai bine de cinci ore de audieri. Femeia este în acest moment principala suspectă. Potrivit surselor din anchetă ea ar fi plătit 100 de mii de euro unor asasini pentru a scăpa de tatăl ei.  Alături de fiica milionarului au mai fost reţinuţi doi bărbaţi. Un al patrulea suspect. ar fi fost audiat direct la Arad. Este vorba despre frizerul despre care se crede că ar fi fabricat dispozitivul exploziv pus sub maşină. Ce a declarat bărbatul în fața autorităților. 

de Iulia Pop

la 24.10.2024 , 13:10

Motivul crimei sunt banii, mai exact firmele lui Ioan Crișan. Laura Crișan era de ceva vreme în conflict cu tatăl său și urma să fie dezmoștenită, fapt pentru care a recurs la gestul extrem. Le-ar fi ordonat celor trei bărbați să se ocupe de tatăl ei, iar procurorii spun că femeia a fost creierul operațiunii. 

Frizerul ar fi confecționat doar declanșatorul

După cinci ore de audieri, atât Laura Crișan cât și cei doi suspecți care au ajuns la București au fost reținuți și urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. 

Vezi și

Al patrulea suspect este cercetat în libertate la Arad. Este vorba de frizerul pasionat de electronică. El a declarat în fața procurorilor faptul că el a confecționat doar declanșatorul și nici măcar nu a știut la ce va fi folosit. Bomba în sine a fost procurată din altă parte. 

Apoi, cei doi bărbați care au fost reținuți aseară, ar fi transportat și plasat bomba în mașina omului de afaceri. Detonarea s-a făcut de la distanță, prin intermediul telefonului mobil. 

Sumele de bani pe care le-ar fi primit complicii sunt încă incerte. Primele date arată că este vorba de 100.000 de euro, dar se pare că aceste sume pot fi mult mai mari. 

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » Asasinatul lui Ioan Crișan. "Frizerul" susține că a construit doar declanșatorul bombei și că nu știa la ce va fi folosit