Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Asasinatul lui Ioan Crişan. Primele imagini cu "Frizerul", cel care ar fi construit bomba cu care milionarul a fost ucis

Se face lumină în cazul atentatului cu bombă de la Arad, un eveniment fără precedent în istoria recentă a României. După ipoteza-şoc în care fiica milionarului ar fi plătit 100.000 de euro unor asasini pentru a scăpa de tatăl ei, apar și primele imagini cu "Frizerul", tânărul care ar fi construit bomba cu care tatăl Laurei Crișan a fost ucis. Fiica milionarului și doi dintre complici au fost reținuți. 

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 13:28

Atentatul desprins din filmele cu mafioţi a şocat întreaga ţară şi i-a pus în dificultate pe anchetatori.

Ioan Crişan se pregătea să iasă cu maşina din această parcare. Nu ştia că sub scaunul lui era amplasată o bombă. Trei persoane ar fi ajutat-o pe fiica lui să-şi ducă la capăt planul diabolic. Un individ a asamblat dispozitivul explozibil cu componente aduse din Serbia, iar ceilalţi doi complici l-ar fi detonat. Omul de afaceri a murit pe loc.

Au apărut primele imagini cu "Frizerul", tânărul care ar fi construit bomba

Articolul continuă după reclamă

Pe 6 iulie 2021 au apărut şi primele dovezi. O baterie de telefon e găsită în apropierea exploziei, iar criminaliştii identifică un al doilea ADN în maşina victimei, însă acesta nu există în baza de date a Poliţiei Române. Abia după 3 ani şi jumătate apare primul cerc de suspecţi, de patru persoane, iar ADN-ul identificat se potriveşte cu cel al unui tânăr din Arad cunoscut ca ''Frizerul'', un individ care se pricepe la electronică. Casa lui se află la 8 kilometri de locul atentatului. 

La audierile din Capitală au ajuns şi doi dintre suspectii cu care ar fi pus la cale planul diabolic. „Frizerul“, cel de-al treilea suspect, a fost audiat în Arad. După două ore de audieri, cei doi bărbaţi au fost retinuţi. Şi Laura Crişan a ales să păstreze tăcerea în faţa acuzaţiilor. Si pentru ea procurorii au decis, pentru moment, reţinerea pentru 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » Asasinatul lui Ioan Crişan. Primele imagini cu "Frizerul", cel care ar fi construit bomba cu care milionarul a fost ucis