Antena Meniu Search
x

Video Au trimis-o la un concurs și o aduc acasă, în București, în sicriu. Doi părinți înnebuniți de durere, după ce fiica lor de 16 ani a murit. Fata ar fi fost drogată

Moarte învăluită în mister a unei fete de doar 16 ani. Adolescenta din Bucureşti ar fi fost găsită fără viaţă într un sat din Neamţ unde plecase la un concurs şcolar. Primele suspiciuni sunt că ar fi consumat un drog periculos după ce s-a întâlnit cu un tânăr cunoscut pe reţelele de socializare. Procurorii DIICOT conduc ancheta. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.08.2023, 19:55

Vezi și

Cei doi s-ar fi cunoscut pe rețelele sociale. Băiatul ar fi așteptat-o pe fată în gara din Piatra Neamț. S-au plimbat o vreme cu mașina, după care au mers acasă la tânărul de 19 ani, unde se aflau și părinții acestuia. După câteva ore, a fost găsită în stare gravă într-o baltă de sânge din cauza unei hemoragii puternice. 

Drogată și violată 

Tatăl fetei crede că atât băiatul, cât și părinții săi care se aflau acasă în acel moment, s-ar fi speriat când au văzut-o în acea stare extrem de gravă și n-ar fi sunat imediat la 112. Când au sunat, a fost prea târziu și fata nu a mai putut fi salvată. 

Se ia în calcul și un posibil raport sexual. În urma necropsiei a reieșit că în organismul fetei erau cantități destul de mari dintr/un drog extrem de periculos. Motiv pentru care pe fir au intrat și procurorii DIICOT care au făcut percheziții. Trei persoane au fost reținute printre care și băiatul de 19 ani, cu care se afla fata în noaptea tragediei. acum părinții fetei vor să afle ce s-a întâmplat.

Vor depune o plângere penală pentru viol, bănuiesc că fata lor ar fi fost drogată și violată în noaptea respectivă. Copila de 16 ani mersese la Piatra Neamț pentru un concurs unde urmau să participe 200 de elevi din toată țara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Au trimis-o la un concurs și o aduc acasă, în București, în sicriu. Doi părinți înnebuniți de durere, după ce fiica lor de 16 ani a murit. Fata ar fi fost drogată