Antena Meniu Search
x

Video Autobuz STB avariat serios, după ce s-a izbit de un Mercedes. Două persoane au ajuns la spital

Accident în București, vineri dimineață. Un autobuz al STB s-a izbit puternic de o mașină marca Mercedes, sub podul de la Grozăvești. Circulația a fost blocată.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.06.2021, 10:47

Vezi și

Din primele informații obținute de reporterii Observator ar fi două persoane rănite, între care un copil, care se afla în autoturismul Mercedes. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Militar pentru îngrijiri medicale. Mai afectat de impact pare autobuzul, din care a sărit un geam lateral. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști, două ambulanțe și o autospecială de stingere. Traficul în zonă, una foarte aglomerată, a fost blocat.

Autobuzul STB este unul hibrid, ultramodern

Autobuzul a fost achiziționat în 2020 și are funcţii special destinate persoanelor cu dizabilităţi, instalaţie de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum şi un sistem informatic performant care permite furnizarea informaţiilor despre călătorie pasagerilor, în timp real. În total, STB a achiziţionat 130 de autobuze de acest tip, cu finanţare nerambursabilă.

* Știre în curs de actualizare *

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Autobuz STB avariat serios, după ce s-a izbit de un Mercedes. Două persoane au ajuns la spital