Antena Meniu Search
x

Aventură pe gheață subțire, în Argeș. Ce au pățit doi copii de 14 ani, care au vrut să traverseze lacul cu bicicletele

Doi copii au fost preluați joi seara de echipajele SMURD pentru a fi duși la spital după ce s-au aventurat cu bicicletele pe un lac din județul Argeș. Gheața s-a spart, iar ei au căzut în apa rece.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 22:33

- ISU Argeș / Profimedia

Pompierii din Argeș au intervenit, joi seara, pentru a salva doi copii căzuți într-un lac din localitatea Oarja. Unul dintre ei a fost scos de cetățeni înainte de a ajunge echipajele.

Gheața s-a spart și cei doi copii de 14 ani au căzut în apă

„Este vorba despre doi copii care s-ar fi aventurat cu bicicletele pe lac, iar gheața fiind subțire, s-ar fi spart, aceștia căzând în apă. Ambii copii, cu vârstele de aproximativ 14 ani, au fost scoși din apă de către un localnic, unul dintre aceștia deplasându-se singur la domiciliu, iar cel de-al doilea fiind dus de către localnicul respectiv”, transmite ISU Argeș, conform Mediafax. Cei doi copii au foat preluați de către echipajele medicale SMURD, le-a fost acordat primul ajutor calificat, iar în prezent sunt transportați la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Aventură pe gheață subțire, în Argeș. Ce au pățit doi copii de 14 ani, care au vrut să traverseze lacul cu bicicletele