Antena Meniu Search
x

Aventura unei ucrainence, întoarsă din drum de vestea primită de la poliţiştii suceveni. Nici n-a intrat în România, nici n-a ajuns cu maşina întreagă acasă

O şoferiţă ucraineancă a ajuns, sâmbătă, la Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, hotărâtă să intre în România. Un incident neprevăzut a întors-o însă din drum, cu toate că poliţiştii i-au permis să-şi continue călătoria ... ca pieton. Iar problemele nu s-au oprit aici. Dintr-o mişcare greşită, s-a ales cu dosar penal.

de Ioana Petcu

la 03.12.2022, 18:21

Accident în Vama Vicovu de Sus
Accident în Vama Vicovu de Sus - Poliţia de Frontieră

Sâmbătă, ora prânzului. O şoferiţă ucraineancă a ajuns la Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, pregătită să intre în România. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Primele probleme au apărut când femeia, aflată la volanul unei maşini înmatriculate în ţara vecină, s-a prezentat la controlul de rutină. Poliţiştii de frontieră au remarcat, însă, că autoturismul marca Vaz nu corespunde normelor tehnice privind siguranța circulației rutiere pe teritoriul României.

Accident în Vama Vicovu de Sus

Ucrainencei i s-a adus la cunoştinţă că nu va putea continua drumul la volanul maşinii, având însă opţiunea de a intra în România fără autoturism. Varianta nu i-a surâs femeii, care a preferat să facă imediat cale întoarsă, înapoi acasă, unde invazia rusă continuă şi la ora actuală. Zis şi făcut, a pornit pe sensul de ieşire din România, lăsându-le un "cadou" de rămas bun poliţiştilor. Ajunsă în dreptul tonetei de control din Vama Vicovu de Sus, aceasta a pierdut controlul volanului şi a lovit ghereta Poliției de Frontieră.

Şoferiţa a scăpat nevătămată din accidentul uşor. A fost monitorizată de un echipaj SMURD şi a refuzat să fie transportată la spital. Din fericire, la momentul respectiv nu se afla nimeni în interiorul tonetei de control, astfel încât singurele pagube au fost materiale. Ucraineanca a trecut cu bine şi de verificarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În schimb, polițiștii de frontieră suceveni i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Aventura unei ucrainence, întoarsă din drum de vestea primită de la poliţiştii suceveni. Nici n-a intrat în România, nici n-a ajuns cu maşina întreagă acasă