Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ANM a emis cod galben pentru Bucureşti şi alte şase judeţe din ţară. Noi avertizări de fenomene periculoase în România, în următoarele ore

ANM a emis, în această dimineaţă, mai multe atenţionări cod galben de ceaţă şi vizibilitate scăzută, valabile în Capitală şi în alte şase judeţe.

de Redactia Observator

la 29.03.2018 , 07:47

ANM a emis cod galben pentru Bucureşti şi alte şase judeţe din ţară. Noi avertizări de fenomene periculoase în România, în următoarele ore

ANM a emis, în această dimineaţă, mai multe atenţionări cod galben de ceaţă şi vizibilitate scăzută, valabile în Capitală şi în alte şase judeţe, în orele următoare.

Potrivit meteorologilor, în Bucureşti, până la ora 9:00, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Fenomenul va fi prezent mai ales în nordul Capitalei şi în zona periferică a oraşului.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, ceaţa foarte densă îşi face prezenţa, tot până la ora 9.00, în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Botoşani, Suceava şi Bacău.

ANM precizează că avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » ANM a emis cod galben pentru Bucureşti şi alte şase judeţe din ţară. Noi avertizări de fenomene periculoase în România, în următoarele ore