Antena Meniu Search
x

Avocata Laura Vicol, dezvăluiri de ultimă oră în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu: "Încep sa se lege lucruri, adevărul iese la iveală"

Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu şi avocata familiei regretatului designer vestimentar, a dat noi detalii din ancheta în desfășurare în cazul morţii creatorului de modă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.07.2019, 15:39

Avocata Laura Vicol, dezvăluiri de ultimă oră în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu

Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu şi avocata familiei regretatului designer vestimentar, a dat noi detalii din ancheta în desfășurare în cazul morţii creatorului de modă.

"Încep să se lege lucruri. Aşa cum am bănuit de la bun început, adevărul iese la ieveală. Indiferent cât vrei să ascunzi nişte lucruri, ele tot se află", a declarat Laura Vicol.

Potrivit avocatei familiei lui Răzvan Ciobanu, anchetatorii au dezvăluit o parte a raportului de expertiză a maşinii.

"Ies la iveală lucruri noi care se leagă. Aşa se face anchetă. Greu, dar se face", spune Vicol.

Avocata a precizat că la audieri au fost chemate foarte multe persoane, cele care au avut legătura cu Ciobanu în ultima perioada de timp şi cele care ar putea să dea detalii despre ulitmele zile de viaţă ale creatorului de modă.

Luni, la sediul Poliției Rutiere din Constanța, a fost audiată presupusa persoană care i-ar fi furnizat droguri lui Răzvan Ciobanu. Avocata care l-a reprezentat a declarat că acesta a fost chemat doar ca martor în dosar și nu a fost citat ca inculpat. În plus, aceasta a precizat că nu s-a vorbit despre droguri în dosarul respectiv.

Probele toxicologie nu au ieșit

Despre probele toxicologie, avocata spune că încă nu au ieşit. 

"Au fost vehiculate în presă informaţii rostogolite cum că s-ar fi găsit cinci substanţe la teste... dar nu. Se lucrează puţin mai greu, la cât de distrus a fost corpul lui Răzvan, probele prelevate sunt mai grele", a continuat Laura Vicol.

Avocata nu a vrut să dezvăluie ora morţii lui Răzvan Ciobanu.

"Ar periclita grav ancheta dacă v-aş spune ora morţii. Nu pot să vă spun nimic până nu se închide ancheta", a explicat avocata familiei Ciobanu.

Avocata a mai spus că vrea să se afle adevărul.

"Dacă a fost un accident, o să-l las să se duca linişit, daca nu, cei care l-au provocat trebuie să plateasca", a conchis Laura Vicol.

Răzvan Ciobanu a murit, în a doua zi de Paște, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Avocata Laura Vicol, dezvăluiri de ultimă oră în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu: "Încep sa se lege lucruri, adevărul iese la iveală"