Antena Meniu Search
x

Băiat de 14 ani, încolţit de patru adolescenţi şi bătut cu cruzime, cu pumni şi picioare, într-un parc din Târgu Mureş. Alţi tineri au asistat la scenele violente

Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani au fost reținuți, iar trei au fost arestați ulterior, după ce au bătut un copil de 14 ani într-un parc din Târgu Mureș. Polițiștii au stabilit că unul dintre tineri ar mai agresat anterior un copil de 13 ani.

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 12:06

Alţi tineri au asistat la scenele violente - Profimedia (scop ilustrativ)

Polițiștii din Mureș au fost sesizați, în 23 ianuarie, de către mama unui copil de 14 ani cu privire la faptul că acesta ar fi fost agresat fizic, în mod spontan, de un grup de mai mulți tineri, într-un parc din Târgu Mureș. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Agresorii aveau între 14 şi 17 ani

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș au demarat activități specifice de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astfel, joi, polițiștii au făcut patru percheziții în Târgu Mureș și Acățari, la locuințele celor bănuiți de săvârșirea faptei, ocazie cu care au identificat mai multe bunuri de interes în cauză.

Pe acelaşi subiect

Din cercetări a reieșit faptul că patru tineri, de 14, 16, 17 și 17 ani, însoțiți de alți tineri, ar fi stabilit un loc de întâlnire cu minorul în cauză, unde l-ar fi lovit cu pumnul și picioarele. S-a stabilit că vătămările suferite au necesitat pentru vindecare aproximativ 30-35 zile de îngrijiri medicale, relatează Mediafax.

Unul dintre tineri mai agresase un minor

De asemenea, investigațiile făcute au indicat faptul că unul dintre cei patru tineri, de 17 ani, ar fi agresat în același mod un alt minor, de 13 ani, în cursul lunii noiembrie 2023, provocându-i vătămări care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile îngrijiri medicale.

Cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Trei dintre aceștia au fost prezentați unui judecător de drepturi și libertăți, care a admis propunerea de arestare preventivă formulată pe numele lor, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Băiat de 14 ani, încolţit de patru adolescenţi şi bătut cu cruzime, cu pumni şi picioare, într-un parc din Târgu Mureş. Alţi tineri au asistat la scenele violente