Antena Meniu Search
x

Video Părinţii unui bebeluş adus pe lume la Maternitatea din Severin îşi strigă durerea. Copilul lor ar fi fost rănit de medici, în timpul naşterii

Acuzații grave la adresa medicilor de la Maternitatea din Drobeta Turnu Severin. Părinții unui bebeluș susţin că nou născutul ar fi fost rănit la naștere. Aceștia au alertat autoritățile și vor să meargă acum în instanță. Reprezentanții unității medicale se apără și spun că au respectat toate procedurile în vigoare. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 11:46

Vezi și

Cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar. Bebelușul a venit pe lume în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, însă bucuria părinţilor a fost de scurtă durată. 

Medici acuzaţi că au rănit un nou-născut, la maternitatea din Drobeta Turnu Severin

În timpul naşterii, copilul ar fi suferit o fractură la claviculă şi un hematom. Inițial, tânăra ar fi trebuit să nască în Austria, acolo unde cei doi soți lucrează, însă, au fost nevoiți să revină în România, pentru rezolvarea unei probleme personale.

Ştefan Popescu, tatăl bebelușului: O să urmeze să plec cu soţia la Timişoara, să vedem ce este de făcut cu copilul. Să îi facem nişte raze, că este de umblat. Nu putem să rămânem aşa cu copilul. Ce simt eu în acest moment? O durere foarte mare. 

Pe acelaşi subiect

Spitalul din Mehedinţi: S-au respectat toate procedurile

Reprezentanții spitalului spun că s-au respectat toate procedurile medicale, iar bebelușul se va reface în câteva săptămâni. 

Elena Bololoi, Spitalul judeţean Mehedinţi: Fracturile de claviculă nu sunt cu complicaţii. De asemenea, hematomul şi acesta este dat de poziţia fătului între oasele bazinului, la momentul expulsiei. Copilul s-a născut cu un scor bun. 

Între timp, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

Gabriela Ciocioană, IPJ Mehedinţi: În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare a fătului şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare.

Bebelușul și mama sa vor rămâne sub supraveghere medicală în următoarele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Părinţii unui bebeluş adus pe lume la Maternitatea din Severin îşi strigă durerea. Copilul lor ar fi fost rănit de medici, în timpul naşterii