Antena Meniu Search
x

Viteza a fost fatală pentru doi tineri vâlceni. Şoferul de 23 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un zid. Pasagerul de 17 ani n-a avut nicio şansă

Doi tineri de 17 și 23 de ani au murit în noaptea de joi spre vineri în urma unui accident care a avut loc în Drăgășani, județul Vâlcea. Şoferul a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi s-a izbit de un zid de beton.  

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 13:38

Vezi și

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au fost sesizați în noaptea de joi spre vineri cu privire la producerea unui accident.

Aceștia au constatat că în eveniment a fost implicată o singură mașină. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului în vârstă de 23 de ani și pasagerului în vârstă de 17 ani.

Potrivit primelor informaţii, şoferul a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi s-a izbit de un zid de beton. A fost deschis un dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Viteza a fost fatală pentru doi tineri vâlceni. Şoferul de 23 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un zid. Pasagerul de 17 ani n-a avut nicio şansă