Antena Meniu Search
x

Băiat de 17 ani, scos mort din apele Dunării, în Dolj. Tânărul fusese dat dispărut de fratele lui, în urmă cu 24 de ore

Un tânăr de 17 ani a fost scos fără suflare din Dunăre, în această după-amiază. Băiatul, care s-a înecat ieri în apele fluviului, pe raza localităţii doljene Ciupercenii Vechi, în timp ce se afla la scăldat, fusese dat dispărut de fratele lui.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 15:06

Băiat de 17 ani, scos mort din apele Dunării, în Dolj. Tânărul fusese dat dispărut de fratele lui, în urmă cu 24 de ore - Gazeta de Sud

Potrivit IPJ Dolj, marţi, în jurul orelor 16.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Calafat au fost sesizaţi prin apel 112 de către un tânăr din comuna Ciupercenii Noi că fratele său de 17 ani a dispărut în apele Dunării. Operațiunilie de căutare au început încă de ieri. Trupul băiatului a fost găsit de echipele de căutare în fluviu şi scos la mal, după aproximativ 24 de ore, potrivit gds.ro.

Dosar penal în cazul băiatul de 17 ani înecat în Dunăre

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băiat de 17 ani, scos mort din apele Dunării, în Dolj. Tânărul fusese dat dispărut de fratele lui, în urmă cu 24 de ore