Antena Meniu Search
x

Video Băiatul de 14 ani din Bistriţa, care s-ar fi sinucis în urma unei provocări pe TikTok, ar fi fost mort de câteva ore la sosirea ambulanţei

Ipoteză şocantă în cazul morţii unui adolescent din Bistriţa. Colegii băiatul de 14 ani spun că o provocare lansată pe reţelele de socializare i-ar fi adus acestuia sfârşitul. Poliţiştii spun că momentan nu au indicii care să confirme zvonurile, dar nici nu au găsit vreun mesaj care să justifice gestul copilului.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.10.2021, 14:00

Vezi și

Totul s-ar fi întâmplat după ce băiatul s-a întors de la şcoală, în casa familiei din Bistriţa. Trupul acestuia a fost găsit pe scările locuinţei de un membru al familiei care a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat medicii de pe ambulanţă. Aceştia spun că băiatul era mort deja de câteva ore, aşa că nu au mai putut face nimic.

Pentru că şi-a luat viaţa folosind o eşarfă, colegii s-au gândit imediat la o provocare pe TikTok prin care cei care intră în joc trebuie să îşi ţină respiraţia cât mai mult timp, uneori până la leşin, folosind tot o eşarfă. Poliţiştii spun că până acum nu au indicii care să confirme această ipoteză, dar cercetările continuă. 

La începutul acestui an, o fată din Italia a murit din cauza unei provocări pe TikTok, pentru că a dus jocul la extrem şi nimeni nu a fost în preajmă să o ajute. De atunci, autorităţile au blocat accesul utilizatorilor din Italia care nu au vârsta confirmată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Băiatul de 14 ani din Bistriţa, care s-ar fi sinucis în urma unei provocări pe TikTok, ar fi fost mort de câteva ore la sosirea ambulanţei