Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost găsit Mihai, băieţelul de 10 ani dat dispărut de bunica lui în Dâmboviţa. A fost sesizată Protecția Copilului

Poliţia din Dâmboviţa a început, luni seară, căutările unui băiețel de 10 ani, după ce o femeie a anunţat că nepoţelul ei a dispărut. Copilul a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 09:15

Băieţel de 10 ani, dat dispărut de bunica lui în Dâmboviţa. Mihai a plecat de acasă şi nu s-a mai întors Băieţel de 10 ani, dat dispărut de bunica lui în Dâmboviţa. Mihai a plecat de acasă şi nu s-a mai întors - news.ro

UPDATE: Din fericire, copilul a fost găsit. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au anunţat, marţi dimineaţă, că băiatul a fost găsit, luni seară, în localitatea Ulmi. El nu a fost victima niciunei infracţiuni.

De asemenea, au fost anuntaţi şi reprezentanţii DGASPC Dâmboviţa.

Alertă în Dâmbovița. Un băiețel de 10 ani a dispărut

Articolul continuă după reclamă

Poliția din Dâmboviţa cere sprijinul populației după ce un băiețel de 10 ani nu s-a mai întors acasă.

"La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că nepotul acesteia, LĂBAN DANIEL MIHAI, în vârstă de 10 ani, din Bucsani, nu a mai revenit la domiciliu. Persoanele care deţin informaţii utile în vederea identificării minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", a transmis, luni seară, IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii fac verificări pentru găsirea copilului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » A fost găsit Mihai, băieţelul de 10 ani dat dispărut de bunica lui în Dâmboviţa. A fost sesizată Protecția Copilului