Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat atacat de urs, în Bistrița-Năsăud. A scăpat cu viaţă, dar nu nevătămat

Un bărbat a fost rănit, luni, după ce a fost atacat de urs în judeţul Bistriţa-Năsăud. Tot în această lună, tragedia morţii unei tinere de 19 ani, sfâşiată de urs, a şocat o ţară întreagă. Diana a fost aruncată într-o râpă de un urs pe traseul Jepii Mici din Bucegi.

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 21:53

- Shutterstock

Un bărbat a fost atacat de urs luni după-amiaza în extravilanul localității Santioana, județul Bistrița-Năsăud.

Bărbat atacat de urs în județul Bistrița-Năsăud

ISU Bistrița-Năsăud a anunțat că echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine luni după-amiaza pentru acordarea primului ajutor unui bărbat atacat de urs în extravilanul localității Santioana.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, bărbatul de 43 ani atacat de urs pe raza localității Sântioana este în curs de investigații în Unitatea de Primire a Urgențelor-SMURD.

„Pacientul este stabil hemodinamic și respirator, conștient, cooperant și prezintă multiple leziuni la nivelul toracelui și membrelor inferioare. Va rămâne internat la Secția Chirurgie generală pentru supraveghere și tratament de specialitate”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al spitalului, potrivit Mediafax.

ISU Bistrița-Năsăud a anunțat luni după-amiaza că echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine pentru acordarea primului ajutor unui bărbat atacat de urs.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Bărbat atacat de urs, în Bistrița-Năsăud. A scăpat cu viaţă, dar nu nevătămat