Antena Meniu Search
x

Anchetă în cazul tragediei din Capitală, unde un bărbat a fost călcat de tramvai. Cineva l-ar fi împins

Încă o tragedie pe liniile mijloacelor de transport în comun din Capitală. După ce, în urmă cu două zile, o femeie a murit lovită de metrou în staţia Apărătorii Patriei, un alt bărbat a sfârşit, de această dată, sub roţile tramvaiului.

Vezi și

Încă o tragedie pe liniile mijloacelor de transport în comun din Capitală. După ce, în urmă cu două zile, o femeie a murit lovită de metrou în staţia Apărătorii Patriei, un alt bărbat a sfârşit, de această dată, sub roţile tramvaiului. Până în acest moment nu se ştie exact cum a ajuns omul pe şine, însă, câţiva martori au spus că victima ar fi fost împinsă de către o persoană fără adăpost. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la omoruri. 

Incidentul s-a produs la intersecţia dintre Calea 13 septembrie şi Şoseaua Progresului. Martorii spun că tramvaiul abia plecase din staţie când l-a lovit pe bărbat.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului în vârstă de 54 de ani. Între timp, poliţiştii Serviciului Omoruri au venit să facă cercetarea la faţa locului, după ce o serie de martori au spus că ar fi fost vorba de un atac din partea unui om al străzii.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat şi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de la Omoruri vor continua ancheta pentru a stabili cu exactitate dacă cineva într-adevăr l-a împins pe om pe şine sau acestuia i s-a făcut rău şi a căzut.

În urma incidentului patru linii de tramvai au avut traseele deviate preţ de câteva ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Anchetă în cazul tragediei din Capitală, unde un bărbat a fost călcat de tramvai. Cineva l-ar fi împins