Antena Meniu Search
x

Bărbat cu fler de "afacerist", oprit de poliţişti în ajun de Revelion. Avea în maşină droguri pentru petrecăreţii din noaptea dintre ani

Un bărbat din Botoșani a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce transporta o cantitate de canabis în scopul comercializării. Incidentul a avut loc înainte de Anul Nou.

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 16:34

Bărbatul, oprit de Poliţie - Shutterstock

Un bărbat a fost prins în flagrant, în municipiul Botoşani, având cu cannabis în maşină. El a fost arestat.

Prins cu drogurile în maşină, înainte de Anul Nou

IGPR şi DIICOT anunţă, luni, că a fost documentată activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

”Măsura a fost luată după ce bărbatul a fost depistat în flagrant delict, în municipiul Botoşani, în timp ce ar fi deţinut, în autoturismul său, în scopul comercializării, aproximativ 250 de grame de cannabis”, au precizat anchetatorii.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Botoşani a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat cu fler de "afacerist", oprit de poliţişti în ajun de Revelion. Avea în maşină droguri pentru petrecăreţii din noaptea dintre ani