Antena Meniu Search
x

Bărbat de 33 ani din Olt, arestat după ce ar fi violat o adolescentă de 14 ani. Tatăl fetei a fost cel care a anunțat poliția

Acuzații grave pentru un bărbat de 33 de ani din Olt. Bărbatul a fost reținut pentru că ar fi violat o copilă de 14 ani. Tatăl fetei a fost cel care a anunțat poliția, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 14:50

Bărbat de 33 ani din Olt, arestat după ce ar fi violat o adolescentă de 14 ani. Tatăl fetei a fost cel care a anunțat poliția
Bărbat de 33 ani din Olt, arestat după ce ar fi violat o adolescentă de 14 ani. Tatăl fetei a fost cel care a anunțat poliția - Profimedia (poză ilustrativă)

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii cercetează un bărbat pentru comiterea infracţiunii de viol. 

Tatăl fetei a fost cel care a sunat la poliție

La data de 12 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol.

”În urma activităţilor investigativ-operative efectuate de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Vişina, s-a constatat faptul că, în seara zilei de 11 martie, în jurul orei 20:00, minora ar fi întreţinut raporturi sexuale consimţite cu un tânăr de 33 de ani, din comuna Brastavăţu”, au transmis poliţiştii.

Bărbatul de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Corabia care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 33 ani din Olt, arestat după ce ar fi violat o adolescentă de 14 ani. Tatăl fetei a fost cel care a anunțat poliția