Antena Meniu Search
x

Bărbat de 44 de ani din Miercurea-Ciuc, dat dispărut de familie. Plecase la muncă în Ungaria

Un bărbat din Miercurea-Ciuc, plecat la muncă în Ungaria, a fost dat dispărut de familie, întrucât de câteva zile a plecat de la reşedinţa sa din ţara vecină şi nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 14:15

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat, luni, că Poliţia Miercurea- Ciuc a fost sesizat de o femeie din municipiu că soţul acesteia, Iancu Marian, în vârstă de 44 de ani, este plecat la muncă în Ungaria din din luna iulie a acestui an, iar în data de 25 septembrie 2023, bărbatul în cauză ar fi plecat de la reşedinţa sa din străinătate şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele bărbatului

Semnalmente care pot ajuta la identificarea bărbatului: înălţime 1,75 metru, constituţie atletică, 72 kilograme, ochi verzi, păr negru, faţă ovală. Cetăţenii care pot oferi date şi informaţii despre persoana în cauză sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

De la începutul anului, IPJ Harghita a mai înregistrat alte patru sesizări legate de persoane care au plecat la muncă în străinătate şi nu au mai putut fi contactate de familie, relatează Agerpres.

Este vorba de doi bărbaţi din municipiul Odorheiu-Secuiesc care au plecat la muncă în Olanda, respectiv Danemarca, de un bărbat din localitatea Şimoneşti, care se întorcea de la muncă din Franţa şi ar fi dispărut pe teritoriul Germaniei şi de un tânăr din Miercurea-Ciuc, dat dispărut în Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat de 44 de ani din Miercurea-Ciuc, dat dispărut de familie. Plecase la muncă în Ungaria