Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 54 de ani reţinut de poliţişti, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 16 ani. Scenele erau filmate pentru a o şantaja pe copilă

Un bărbat în vârstă de 54 de ani riscă ani grei de închisoare pentru viol şi pornografie infantilă. Totul, după ce acesta a profitat de o minoră de 16 ani.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 08:49

Vezi și

Coşmarul fetei a început încă din luna iulie a anului trecut când individul i-a dat întâlnire în oraş unde i-a oferit alcool, apoi a convins-o să îl însoţească acasă şi să întreţină relaţii intime cu acesta. Scenele au fost filmate chiar de bărbat, pentru a o şantaja pe copilă să continue presupusa relaţie.

Doar că procurorii şi polţiştii DIICOT au intrat pe fir în luna ianuarie când au început şi filajul. După ce au obţinut mai multe probe, împreună cu trupele speciale au descins în locuinţa bărbatului şi l-au rdicat pe suspect.  

Din primele informaţii, individul întreţinea relaţii sexuale cu fata de 16 ani chiar şi de 4 ori pe săptămână, iar fiecare partidă era filmată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat de 54 de ani reţinut de poliţişti, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 16 ani. Scenele erau filmate pentru a o şantaja pe copilă