Antena Meniu Search
x

Bărbat din Gorj, dat dispărut de o zi, găsit mort lângă râul Tismana. Câinele său fidel i-a rămas alături să îl păzească

Un bărbat de 53 de ani din Gorj, care dispăruse de acasă de o zi, a fost găsit mort lângă râul Tismana. Omul fusese păzit în tot acest timp de câinele său, alături de care plecase cu o seară înainte.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.05.2024 , 12:04

Bărbat din Gorj, dat dispărut de o zi, găsit mort lângă râul Tismana. Câinele său fidel i-a rămas alături să îl păzească

Alerta a fost dată de fiica bărbatului, care le-a spus poliţiştilor că tatăl său a plecat în jurul orei 19, împreună cu cel mai bun prieten al său şi nu s-a mai întors acasă. Familia a spus că bărbatul se deplasa cu dificultate.

Găsit cu ajutorul câinelui său

La scurt timp, oamenii legii au solicitat ajutorul oamenilor, emiţând un comunicat. „La data de 25 mai a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat din comuna Telești, despre faptul că tatăl său Godeanu Constantin, de 53 de ani, cu reședința în aceeași comună, a plecat în mod voluntar de la locuință, în jurul orei 19.00 și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime circa 1,75 m, aproximativ 70- 75 kg, față ovală, ochi căprui, păr scurt grizonat, se deplasează cu dificultate.

Articolul continuă după reclamă

La momentul plecării purta o pereche de pantaloni de stofă de culoare neagră, o geacă de culoare albastru închis, o cămașă neagru cu alb, iar în picioare purta o pereche de pantofi negri, având asupra sa două telefoane mobile. Bărbatul nu este cunoscut cu plecări voluntare și repetate de la domiciliu. Persoana dispărută a fost pusă în urmărire la nivel national, iar în zonă au fost direcționate mai multe efective din cadrul IPJ Gorj, IJJ Gorj și ISU Gorj care desfășoară activități specifice de căutare.

Pe acelaşi subiect

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea persoanei dispărute, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”.

După ore de căturare, poliţiştii au reuşit să îl găsească pe raza comunei Telesti, în vegetaţia din apropierea albiei râului Tismana. L-au descoperit cu ajutorul câinelui său, care a lătrat până au fost găsiţi.

Deşi flămând, animalul nu şi-a părăsit omul şi i-a rămas alături, fidel. Trupul său a fost dus la morgă în vederea efectuării autopsiei, care să stabilească adevărata cauză a morţii. Cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Bărbat din Gorj, dat dispărut de o zi, găsit mort lângă râul Tismana. Câinele său fidel i-a rămas alături să îl păzească