Antena Meniu Search
x

Bărbat din Gorj, trimis în judecată, după ce şi-a bătut prietenul cu pumnii şi picioarele până l-a băgat în spital

Un bărbat din Gorj a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce şi-a bătut prietenul cu pumnii şi picioarele până când l-a băgat în spital. Totul a pornit de la un conflict pe care cei doi l-au avut la un local din sat, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 18:30

Bărbat din Gorj, trimis în judecată, după ce şi-a bătut prietenul cu pumnii şi picioarele până l-a băgat în spital
Bărbat din Gorj, trimis în judecată, după ce şi-a bătut prietenul cu pumnii şi picioarele până l-a băgat în spital - Profimedia

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, marţi, că procurorii au trimis în judecată un bărbat, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor. 

Victima a avut nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a supravieţui

Incidentul a avut loc în 4 noiembrie, pornind de la un conflict recent avut de cei doi la un local din satul Obârşia, comuna Dănciuleşti.

Astfel, inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, s-a întâlnit cu persoana vătămată D.I., pe strada principală din satul Obârşia, şi a lovit-o puternic şi în mod repetat, cu pumnii şi mai ales cu picioarele, în zona toraco-abdominală. Astfel, victima a suferit leziuni interne grave care i-au pus în pericol viaţa şi care, fără intervenţia chirurgicală de urgenţă, ar fi dus în mod previzibil la deces, au precizat procurorii. 

După comiterea faptei, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat din Gorj, trimis în judecată, după ce şi-a bătut prietenul cu pumnii şi picioarele până l-a băgat în spital