Antena Meniu Search
x

Bărbat din Vaslui, condamnat după ce şi-a violat câinele. În faţa instanţei a spus că animalul i-a făcut avansuri

Un bărbat din Vaslui a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare după un gest revoltător. Omul şi-a violat câinele. Fapta a fost raportată autorităţilor de propria familie.

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 16:14

Bărbat din Vaslui, condamnat după ce şi-a violat câinele. În faţa instanţei a spus că animalul i-a făcut avansuri
- Profimedia - imagine ilustrativă

Potrivit vremeanoua.ro, bărbatul în vârstă de 40 de ani din comuna Pungeşti, a fost prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu animalul de sora şi de tatăl lui. Aceştia au filmat momentul revoltător şi au mers cu înregistrarea direct la poliţie.

Bărbatul a fost supus şi unei expertize psihiatrice medico-legale

Ajuns în faţa instanţei, bărbatul a declarat că era beat şi că nu-şi mai aminteşte exact ce s-a întâmplat în acea noapte. După ce i-a fost arătată filmarea, acesta a spus că era dezbrăcat din cauza temperaturilor extrem de ridicate din acea seară. Mai mult, într-o încercare disperată de a scăpa de pedeapsă, acesta chiar a spus că animalul i-a făcut avansuri.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost supus şi unei expertize psihiatrice medico-legale, rezultatele arâtând că avea discernământ în momentul comiterii faptei. Astfel, acesta a fost condamnat la o pedeapsă de un an şi jumătate cu suspendare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Bărbat din Vaslui, condamnat după ce şi-a violat câinele. În faţa instanţei a spus că animalul i-a făcut avansuri