Antena Meniu Search
x

Video Bărbat filmat când se aruncă după o fetiță, în fața unei mașini, într-o parcare din Baia Mare. Nenorocire evitată la secundă

Momente dramatice au fost surprinse în parcarea unui centru comercial din Baia Mare. Un bărbat s-a aruncat după o fetiță ce risca să fie călcată de o mașină, după ce a fugit preț de câteva secunde de lângă părinții ei. Doar prezenţa de spirit a șoferului aflat la volan a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o tragedie.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 16:27

Vezi și

Câteva secunde au făcut diferența dintre o spaimă și o nenorocire, într-o parcare din Baia Mare. O fetiță ai cărei părinți așezau cumpărăturile în mașină a luat-o dintr-o dată la fugă, într-o zonă în care autoturismele circulă intens. Un bărbat, aflat în zonă, a observat-o pe micuță și a încercat să strige la ea, însă fără succes. Disperat că ar putea asista la o tragedie, bărbatul a țâșnit pe urmele copilei și s-a aruncat după ea, la doar 2-3 metri de roțile unei mașini. Din fericire, șoferul aflat la volan a văzut-o în ultimul moment pe copilă și a frânat brusc, evitând un impact ce putea fi fatal.

În România, 86 de oameni dintr-un milion îşi pierd viaţa în accidente rutiere în fiecare an, comparativ cu 46 la nivel european. Practic, cu o medie de 13 accidente grave pe zi, peste 1.600 de persoane îşi pierd viaţa anual pe drumurile publice din ţara noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat filmat când se aruncă după o fetiță, în fața unei mașini, într-o parcare din Baia Mare. Nenorocire evitată la secundă