Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat grav rănit, după ce două maşini şi un TIR s-au ciocnit pe DN7, în Argeş. Circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, blocată

Un bărbat a fost grav rănit, marţi, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în zona localităţii argeşene Deduleşti, circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind blocată.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 14:36

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi un autocamion.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că la locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Un bărbat a ajuns la spital

"În incident au fost implicate două autoturisme şi un autocamion cu remorcă. Doar o singură victimă, aceasta a fost preluată şi transportată de către echipajul SAJ până la un punct de unde a fost preluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi este transportată în continuare la spital", a transmis ISU Argeş.

Sursa citată precizează că victima este un bărbat în vârstă 45 de ani, care prezintă multiple traumatisme. Circulaţia a fost oprită pe ambe sensuri, până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat grav rănit, după ce două maşini şi un TIR s-au ciocnit pe DN7, în Argeş. Circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, blocată