Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Iaşi a fost împuşcat în inimă cu un pistol airsoft

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Iaşi, a ajuns în stare foarte gravă la spital, în această dimineaţă, după ce a fost împuşcat în inimă cu un pistol airsoft.

de Alin Tarnovschi

la 10.01.2020 , 09:22

Bărbat din Iaşi împuşcat în inimă cu un pistol airsoft Bărbat din Iaşi împuşcat în inimă cu un pistol airsoft, în stare gravă - Profimedia Images / Ilustraţie

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Iaşi, a ajuns în stare foarte gravă la spital, în această dimineaţă, după ce a fost împuşcat în inimă cu un pistol airsoft.

Potrivit primelor informaţii, totul s-a întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, în cartierul Păcureţ din Iaşi.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani s-ar fi certat cu o altă persoană, iar la un moment dat a fost împuşcat în spate, de la mică distanţă.

Articolul continuă după reclamă

Conform unor surse din anchetă, se bănuieţte că arma folosită este una de tip airsoft modificată pentru a fi mai puternică.

Pe acelaşi subiect

Proiectilul se află chiar în spatele inimii, iar pacientul a fost supus mai multor analize, pentru ca medicii să afle exact poziţia corpului străin care îi periclitează viaţa.

Ulterior, bărbatul va fi operat pentru ca medicii să poată îndepărta proiectilul.

În acelaşi timp, poliţiştii din Iaşi au deschis o anchetă cu privire la bărbatul împuşcat în inimă şi continuă cercetările pentru prinderea celui care a tras.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Iaşi a fost împuşcat în inimă cu un pistol airsoft