Antena Meniu Search
x

Video Bărbat pus la pământ de jandarmi, după ce a amenințat trecători cu satârul, pe un bulevard din Focșani

Au fost clipe de spaimă în Focşani după ce un bărbat a ameninţat cu satârul mai mulţi trecători. Scenele s-au petrecut ziua în amiaza mare, pe o stradă din oraş. Din fericire, jandarmii au intervenit repede şi au reuşit să-l pună la pământ pe scandalagiu, înainte ca acesta să rănească pe cineva. 

de Redactia Observator

la 10.10.2022, 18:47

Vezi și

"În această după-amiază, jandarmii vrânceni au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că pe bulevardul București din Municipiul Focşani un bărbat amenință trecătorii cu un satâr.

Echipajul s-a deplasat la fața locului și a intervenit cu promptitudine, oprindu-l pe bărbat din acțiunea sa. În urma efectuării controlului bagajelor jandarmii au descoperit în sacoșa bărbatului în vârstă de 56 de ani și două cuțite. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor", au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat pus la pământ de jandarmi, după ce a amenințat trecători cu satârul, pe un bulevard din Focșani