Antena Meniu Search
x

Bărbat suspectat că are legături cu talibanii, căutat prin Arad, după ce a plecat din Centrul de cazare a străinilor

Un cetăţean din Afganistan, cazat la Centrul de cazare a străinilor din judeţul Arad, a plecat miercuri din centrul de cazare şi nu a mai revenit. Potrivit presei locale, acesta ar avea legături cu mişcarea talibană. El este căutat de autorităţi, transmite news.ro.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 15:52

polițist în trafic
Bărbat suspectat că are legături cu talibanii, căutat prin Arad, după ce a plecat din Centrul de cazare a străinilor - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul, cetăţean din Afganistan, este cazat la Centrul de cazare a străinilor din judeţul Arad, iar miercuri a plecat din acest sentru, dar nu a mai revenit în cursul serii.

Potrivit regulilor, cei cazaţi în astfel de centre au voie să părăsească locaţiile, însă trebuie să revină în cursul serii. 

Autorităţile au pornit în căutarea bărbatului. Potrivit presei locale, bărbatul se numeşte Darwesh Muhammadullah şi ar avea legătură cu Mişcarea Talibană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbat suspectat că are legături cu talibanii, căutat prin Arad, după ce a plecat din Centrul de cazare a străinilor