Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul din Pitești care a murit după intervenția polițiștilor, condus pe ultimul drum

Durere fără margini la înmormântarea bărbatului mort zilele trecute în Piteşti, după ce a fost imobilizat de poliţişti. Familia îndurerată a bărbatului cere dreptate. Rudele acestuia spun că nimeni din poliţie nu le-a cerut iertare nici până acum. Cei doi agenţi sunt, însă, în arest preventiv. 

de Redactia Observator

la 21.04.2021, 09:58

Vezi și

Barbu Alexandru, bărbatul din Piteşti mort zilele trecute după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști, a fost condus ieri pe ultimul drum. Rudele şi prietenii nu şi-au revenit încă din şoc. Îndureraţi, au aşteptat să primească măcar un telefon de la vreun reprezentant al Poliţiei, pentru condoleanţe sau îmbărbătare. Nu a fost aşa.

"Condoleanțe sau ceva nimic. Nimeni. Nimeni nu a spus nimic. Noi ce l-am cunoscut de la televizor".

"-Eu Și la ministrul Bode ieri.… putea să prezinte și el condoleanțe familiei.

- Ştiţi că poliţiştii sunt arestaţi.

Pe acelaşi subiect

- Păi am auzit că sunt arestați. Trebuia să le dea desbăgubiri de înmormântare, pentru că oamenii ăștia nu au fost pregătiți".

Fără iertare

Mama bărbatului mort nu îi poate ierta pe cei care i-au luat fiul de lângă ea.

"Foarte rău, nu ştiu ce să vă mai zic. Să le fie ruşine. Să le fie ruşine și celor care îi îmbracă și le dă haina statului. Nu e a lor'.

Poliţia municipiului Argeş a anunţat doar că agentului Daniel Drăghici, cel care l-a pus la pământ pe bărbatul de 63 de ani, i-au fost suspendate raporturile de serviciu pe perioada mandatului de arestare preventivă. Cel de-al doilea poliţist implicat în acest caz a ales să se pensioneze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Pitești care a murit după intervenția polițiștilor, condus pe ultimul drum