Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cruntă între două eleve de la o școală din Râșnov. Martorii nu s-au sinchisit să le oprească

Două eleve s-au bătut în faţa unei şcoli din Râşnov, în prezenţa paznicului unităţii de învăţământ, dar şi a mai multor colegi, fără ca nimeni să intervină. Prin zonă au trecut şi câţiva pietoni, dar nimeni nu a părut impresionat de faptul că adolescentele se loveau şi se trăgeau de păr. Mai mult, filmarea a fost postată pe internet de o elevă care a asistat la spectacolul violent.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.09.2022, 14:39

Vezi și

Reprezentanții școlii au declanșat o cercetare disciplinară, au convocat consiliul profesoral pentru a afla, în primul rând, condițiile în care s-a întâmplat acest act de violență extremă. În funcție de cele constatate, vor decide ce măsuri trebuie luate în regim de urgență sau pe termen mediu tocmai pentru ca astfel de situații să nu se repete. 

O anchetă disciplinară a declanșat și Inspectoratul Școlar Județean Brașov. La acest moment nu sunt dispuse măsuri pentru că nu sunt foarte clare împrejurările în care s-a petrecut incidentul. 

Din filmarea care durează aproximativ un minut și jumătate reiese că un gardian, probabil angajat al școlii, a asitat la scenă, dar pe perioada cât a durat filmarea nu se vede că ar fi intervenit. Nici localnicii nu au schițat vreo recție pentru a opri violențele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătaie cruntă între două eleve de la o școală din Râșnov. Martorii nu s-au sinchisit să le oprească