Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu bâte, săbii, spray paralizant și bolovani, lângă gara din Bacău. Un individ a scos și o armă, pentru a-și intimida adversarii

A fost panică în zona Gării din orașul Bacău, după ce mai mulți indivizi s-au luat la bătaie cu bâte, săbii, spray paralizant și bolovani. La un moment dat s-a auzit și un foc de armă, iar oamenii neimplicați în scandal au început să fugă, de teamă că ar putea fi răniți. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 18:40

Vezi și

Oamenii aflați joi, în jurul orei 18, în zona Gării din orașul Bacău, s-au panicat și au sunat la 112 pentru a anunța că în zonă are loc un conflict între mai multe persoane și se aud focuri de armă. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului.

Bătaie lângă Gara din Bacău. Ce spune poliția

"Astăzi, în jurul orei 17.40, pe strada Gării din municipiul Bacău, în fața unei săli de jocuri, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane. Încă de la momentul sesizării, la fața locului s-au deplasat echipajele de poliție, însă persoanele implicate in incident nu mai erau prezente. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că s-a folosit o armă neletală supusă autorizării, respectiv un pistol de zgomot. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept, în vederea identificării tuturor participanților și tragerea la răspundere a acestora", a transmis IPJ Bacău.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se potea vedea cum martorii fug, speriați, la auzul unui foc de armă. Persoanele implicate în scandal au folosit bâte, săbii, spray paralizant și bolovani în timpul altercației.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie cu bâte, săbii, spray paralizant și bolovani, lângă gara din Bacău. Un individ a scos și o armă, pentru a-și intimida adversarii