Antena Meniu Search
x

Video Bătaie din senin cu scaune și sticle, la o terasă din centrul Timișoarei: "Asta-i capitala culturală europeană? Marile speranțe de la primărie, sunteți toți bine?"

Mai mulți bărbați s-au bătut cu scaune și sticle la o terasă din Piața Victoriei din Timișoara. Martorii, dintre care unii cu copii, s-au îndepărtat imediat. Poliția a identificat trei dintre indivizi și continuă cercetările.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.07.2021, 20:28

Vezi și

Scandalul a avut loc în jurul orei 23:00, în Piața Victoriei din Timișoara. Din motive necunoscute, mai mulți cetățeni de etnie romă s-au luat la ceartă și, după un schimb de replici aprins, au început să arunce cu scaunele de pe terasă. Mai mulți martori s-au îndepărtat rapid, pentru a nu fi prinși la mijloc, iar unii au sunat la 112 și au alertat Poliția. Agenții de la Secția 1 Timișoara au indentificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, și au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În continuare se efectuează cercetări pentru identificare tuturor participanților.

Scandal în Craiova. O martoră a povestit scenele de haos

"Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi... am avut cea mai de cacao seară în Piața Victoriei... să fiu nevoită să FUG de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun... asta-i capitala culturală europeană? Asta-i Timișoara mea? Poliția se uita la meci probabil, a venit EXACT la moment potrivit, când piața era deja pustie. [...] Voi acolo, marile speranțe de la primărie, sunteți toți bine? E fain Spania - Italia? A, și plecând din piață, ne-a condus spre mașină un șobolan mai mare decât o pisică... se plimba dintre Bega spre Omi...", a scris pe Facebook o martoră la incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaie din senin cu scaune și sticle, la o terasă din centrul Timișoarei: "Asta-i capitala culturală europeană? Marile speranțe de la primărie, sunteți toți bine?"