Antena Meniu Search
x

Video Bătaie filmată de camere, într-o benzinărie din Vrancea. Mai mulți tineri se năpustesc asupra unui șofer oprit să alimenteze

Este anchetă într-o localitate din Vrancea după ce mai mulţi tineri s-au bătut într-o benzinărie. Poliţiştii vorbesc despre o reglare de conturi. Incidentul extrem de violent a fost surprins de camerele de supraveghere. 

de Adrian Obreja

la 16.11.2023, 13:58

Vezi și

Totul a pornit de la un conflict între doi minori din localitate. Cei doi s-au certat de mai multe ori, apoi și-au anunțat frații mai mari. Evident, totul s-a transformat într-o dispută între aceștia din urmă. Scandalul a culminat, în urmă cu câteva seri, într-o benzinărie din Slobozia Bradului, Vrancea, unde a avut loc această bătaie. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum o mașină trage la pompă pentru a fi alimentată, coboară pasagerul din dreapta față, moment în care apar mai mulți tineri care înconjoară autoturismul.

Niciunul dintre agresori nu a fost reținut

Se duc la șoferi, încearcă să-l scoată afară, dau cu picioarele în portieră și se îmbrâncesc. Totul se termină când un bărbat iese din benzinărie, moment în care agresorii se fac nevăzuți. Acum sunt deschise două dosare penale, trei suspecți fiind anchetați. 

"La nivelul Secției de Poliție Rurală Gugești sunt în lucru două dosare penale, în care trei persoane, din comuna Slobozia Bradului, sunt cercetate pentru fapte de lovire sau alte violențe și distrugere, săvârșite în cursul acestei luni", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Până în acest moment nimeni nu a fost reținut, dar cercetările continuă, pentru a se stabili ce măsuri vor fi luate împotriva celor implicați în acest scandal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bătaie filmată de camere, într-o benzinărie din Vrancea. Mai mulți tineri se năpustesc asupra unui șofer oprit să alimenteze